Як замаринувати правильно курку для духовки

Як правильно маринувати курку?

Як приготувати маринад на квасі?

  1. Часник подрібнити, зелень дрібно порубати.
  2. З'єднати квас із гірчицею, медом, часником, зеленню та перцем.
  3. Замаринувати птаха на 2–4 години, але краще на ніч.
  4. Запікати курку на решітці або в духовці до золотистої скоринки. Солити за кілька хвилин до готовності або перед подачею.

Чим змастити курку перед запіканням?

Перед приготуванням можна змастити тушку невеликою кількістю розтопленого меду, змішаного з гірчицею. Під час запікання кілька разів вийміть курку з духовки і полийте соком, що виділився – так скоринка вийде максимально золотистою і рівномірною.

Related Post

Що корисно при розладі шлунка та кишечникаЩо корисно при розладі шлунка та кишечника

Харчування при проносі повинно включати їжу з високим вмістом пектину: яблучне пюре, банани, йогурт. Пектин – розчинні у воді волокна – допомагає впоратися із розладом кишечника. Зверніть увагу на продукти,

Які вітаміни групи можна колоти і якЯкі вітаміни групи можна колоти і як

Як правильно колоти вітаміни групи В? Вітаміни групи В як ін'єкцій Щоб організм прийняв максимальну дозу вітаміну, неврологи рекомендують вводити їх ін'єкційно. Виконуються уколи зазвичай у сідничний м'яз. Слід знати,