Як заквасити капусту в домашніх умовах у банку швидко з морквою

Скільки класти солі, щоб заквасити капусту?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу. У багатьох рецептах додають моркву.

Як правильно квасити капусту щоб вона була білою?

треба починати квасити спочатку при кімнатній температурі 2-4 дні, потім винести в прохолодне місце гніт на капусті тримати перші 2 дні, потім зняти, перемішати і знову поставити обов'язково протикання капусти у баку на день по кілька разів до самого дна, щоб виходили гази від бродіння

Related Post

Як користуватися маріонеткою відьмакЯк користуватися маріонеткою відьмак

Як користуватися маріонеткою? Нитками, прикріпленими до скронь ляльки, керують її головою, ручними руками. Нитка, прикріплена до спини ляльки, при нахилі ваги вперед нахилить торс ляльки, і лялька вклониться. Як працює

Як проростити картоплю за 3 дні?Як проростити картоплю за 3 дні?

За 3-4 дні до посадки прогріти бульби за температури 35-40°С. Це сприяє пробудженню нирок та швидкій появі сходів. Картопля дуже сприйнятлива до збудників грибних, вірусних та бактеріальних хвороб. Збудники переважної