Як відварити свіжоморожену скумбрію смачно і швидко в домашніх умовах

Як приготувати скумбрію, щоб не було запаху?

Як запекти скумбрію в духовці – "ванна" від запаху Робимо оцтовий розчин – три столові ложки 9% оцту на літр води. В отриманій суміші замочуємо тушку риби на 10 хвилин. До речі, цей секретний лайфхак працює фактично з будь-якою рибою, окрім червоної. Після "ванни" тушку потрібно добре промокнути паперовими рушниками.

Чи можна їсти скумбрію?

У замороженої скумбрії термін придатності більший, ніж у свіжої. Але її головна перевага в тому, що заморозка знищує хробаків-паразитів, що жили в рибі, та їх яйця. Смак та корисні якості риби при цьому добре зберігаються. У плані безпеки цей варіант ще кращий, ніж заморожена риба.

Related Post

Як користуватися піскоструминним пістолетом з бачкомЯк користуватися піскоструминним пістолетом з бачком

Як працює пістолет для піскоструминного апарату? Стиснене повітря прямує по рукаву безпосередньо в пістолет. Абразив подається по іншому рукаву. У забірній камері за допомогою спеціального пристрою створюється розрідження повітря. Абразивний

Як підключити водонагрівач якщо немає заземленняЯк підключити водонагрівач якщо немає заземлення

Як підключити бойлер У квартирі без заземлення? Якщо у будинку чи квартирі прокладено двожильний кабель без заземлюючого дроту, слід змінити стару проводку. Більшість сучасних бойлерів мають спеціальну клему, яку підключають