Як спекти гарбуз швидко та смачно

Як правильно запекти в духовці гарбуз?

Як запекти гарбуз зі шкіркою Випікати близько години за 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.

Як зробити м'який гарбуз?

У каструлі закип'ятіть воду: рідини потрібно вдвічі більше, ніж овочі. Викладіть гарбуз в окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилин, поки шматочки не стануть м'якими.

Related Post

Як правильно підключити розширювальний бачок до котлаЯк правильно підключити розширювальний бачок до котла

Як правильно встановити розширювальний бачок? Щоб підключити розширювальний бак для переливу зайвої води, що утворюється в процесі прогонки, необхідно завести в котельню дві труби, що підходять для гарячої води. Перелив