Як солити кету швидко

Скільки часу потрібно солити рибу кету?

Шматок кети обмазують «Димком», а потім просолюють класичним сухим способом: сіль та цукор у співвідношенні 2:1 не товстим шаром. на 12-20 годин кету прибирають у холодильник, укутавши харчовою плівкою. І риба готова.

Скільки часу солиться кета сухим посолом?

1кг риби наріжте скибочками товщиною до 2 см і складіть її в банку або іншу відповідну ємність; Заливайте маринад та залиште рибу на 3-4 години в холодильнику. Смачна рибка готова. Рекомендується після чотирьох годин витягнути з маринаду і перекласти в сухий контейнер.

Related Post

Що роблять екстрактиЩо роблять екстракти

Екстракти не тільки повністю передають весь смаковий та ароматичний профіль спецій та прянощів, з яких виготовлені, можуть повністю замінити натуральні спеції, але й значно перевершують їх за своїми властивостями (так,

Патент коли платити іноземцюПатент коли платити іноземцю

Щоб оформити патент, потрібно звернутись до Управління з питань міграції МВС або Багатофункціональний міграційний центр (ММЦ). Сплатити патент на роботу можна на будь-який термін від 1 місяця до року. Через