Як соку зробити сидр

Скільки цукру на літр соку?

соку. цукровий пісок – 200-245 г на 1 л.

Як роблять справжній сідр?

Сидр проводиться підготовкою та подрібненням яблук. Віджимання мезги виходить яблучний сік, який після фільтрації направляється на бродіння при температурі 25-35С на 12 днів. Далі відбувається освітлення, фільтрація, додавання цукру з винними дріжджами та сидр вирушає на вторинне бродіння близько 14 діб.

Related Post

Як користуватись проїзною карткою студентаЯк користуватись проїзною карткою студента

Як працює студентський проїзний у Києві Скористатися Е-квитком можна тільки в муніципальному транспорті: метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, міській електричці та навіть фунікулері. А ось у маршрутці оплатити проїзд Е-квитком поки