Як смачно приготувати хвости швидко яловичі

Як швидко розм'якшити бичачий хвіст?

Додайте бичачі хвости у велику каструлю з водою та 1 чайною ложкою солі, переконайтеся, що вони занурені у воду. Замочити на 1-2 години . Злийте воду, використану для замочування. Поверніться в каструлю і наповніть її 12-15 склянками води, бульйону або навпіл.

Як довго варити бичачі хвости?

Часу на приготування хвоста потрібно порядку 4-5 годин, тому, раджу не поспішати, не упускати важливих порад та зауважень щодо підготовки хвоста перед гасінням/варінням.

Related Post

Як підключити два сигнали на автомобільЯк підключити два сигнали на автомобіль

Навіщо ставлять реле на сигнал? Для підключення сигналів з однією клемою до проводки автомобіля, в якому був присутній звуковий сигнал з двома клемами, Треба використовувати реле. У цьому випадку при

Як правильно класти перегородку з цеглиЯк правильно класти перегородку з цегли

Чи можна робити перегородки із цегли? Найчастіше для міжкімнатних перегородок застосовують кладку 1-1,5 цегли. Допустимою є також кладка в півцегли, але тільки в тому випадку, якщо на неї не передбачається