Освітлення браги каркаде На 10 літрів бражки потрібно взяти близько 70 грамів сухих пелюсток гібіскусу – досить багато, щоб створити кислотне середовище та приготувати з них відвар (700мл води на кожні 70гр кольорів). Кип'ятити варево потрібно протягом трьох-п'яти хвилин, після чого залишити остуджуватися до 25-30 ° С. 18 березня. 2019р.
Як прискорити освітлення браги?
Прискорити природне освітлення можна охолодивши брагу до мінус 2-5 °CПри такій температурі дріжджі випадуть в осад за добу.
Чим краще висвітлити брагу?
Найбільш поширений спосіб очищення браги від шкідливих домішок та продуктів життєдіяльності дріжджів – освітлення бентонітом. Бентоніт є білий порошок природного походження, отриманий з бентонітової глини.