Як швидко зварити гусака, щоб м'ясо було м'яким

Як приготувати гусака, щоб він був м'яким?

Існує кілька альтернативних способів, як пом'якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаної з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином та залишити до ранку в холодильнику; проколоти м'ясо у кількох місцях гострою вилкою та натерти соком чорноплідної горобини.Похожі

Скільки часу вариться м'ясо гусака?

Вода має покривати м'ясо мінімум на 1.5 см. Коли м'ясо закипить, знімаємо піну. Додаємо вимиту неочищену цибулину і варимо гусака до того часу, поки м'ясо добре відокремлюватися від кісток. На це йде приблизно години дві.

Related Post

Чи можна лак для волосся використовувати як антистатикЧи можна лак для волосся використовувати як антистатик

Навіщо можна використовувати лак для волосся? Лак можна успішно використовувати для надання волоссю додаткового об'єму. Для цього достатньо опустити голову і, по черзі піднімаючи кожне пасмо, нанести на неї з

Як зробити машинку велосипедЯк зробити машинку велосипед

Як перетворити звичайний велосипед на електричний? Щоб переробити велосипед в електровелосипед, слідує: Демонтувати колесо, що перетворюється. … Закріпити акумулятор. … Встановити панель керування. … Виконати монтаж важелів керування. … Поставити