Як швидко збити сметану з|із| цукром для крему

Як швидко збити сметану із цукром?

Якщо ви використовуєте міксер, тривалість збивання повинна бути не більше 5-7 хвилин, щоб уникнути перетворення продукту на олію. Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об'ємі та стала густішою. Потім поступово всипайте цукор і збивайте доти, доки зникнуть крупинки..

Що додати до сметани, щоб збити?

Інструкція приготування 1. У каструлю влити сметану, всипати цукровий пісокпоставити каструлю на лід або в холодну воду і збивати сметану з цукром до утворення густої піни.Похожі

Related Post

Як можна розділити кімнату навпілЯк можна розділити кімнату навпіл

Як поділити одну кімнату на 2 зони? Якщо приміщення невелике, грамотно розділити його на зони можливо, якщо дотримуватися рекомендацій: Використовувати єдиний стиль оформлення. … Замість суцільних перегородок краще встановлювати ґратчасті,