Як швидко запекти свинячу рульку в духовці

Чи потрібно відварювати кермо перед запіканням у духовці?

Робити це слід щонайменше 3 годин. При цьому є висока ймовірність засушити гомілку. Досвідчені кухарі, воліють спочатку відварити гомілку, а тільки потім її запікають. Перед тим, як приготувати кермо, важливо враховувати, що в середньому її вага коливається близько 1200 грам.

Скільки часу потрібно запікати рульку?

Поміщаємо кермо в рукав для запікання і відправляємо його в заздалегідь розігріту до 100 градусів духовку. За цієї температури готуємо м'ясо півгодини, після чого збільшуємо температуру до 200-220 градусів і готуємо ще півтори години.Похожі

Related Post

Як мити підлогу швидко та якісноЯк мити підлогу швидко та якісно

Якщо ж підлога миється раз на тиждень, у воді потрібно розвести деяку кількість миючого засобу, щоб відчистити забруднення, що накопичилися. Можна скористатися рідким милом та вимити підлогу мильним розчином. Після

Як зробити проекцію на лобове склоЯк зробити проекцію на лобове скло

Чи можна поставити проекцію на лобове скло? Проекція на скло автомобіля встановлюється не тільки лише на серійні моделі. Будь-яка машина може бути обладнана системою HUD – достатньо придбати та встановити