Як швидко замаринувати свинячий шашлик

У чому замаринувати шашлик зі свинини?

М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти. Укласти м'ясо в ємність, додати цибуля, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.

Скільки часу потрібно маринувати свинину?

Немолоде м'ясо або м'ясо, як ви сумніваєтеся, потрібно маринувати довго. Мінімальний час маринування курки – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Будь-яке м'ясо може маринуватися на добу або навіть дві.

Related Post

Чим краще кесареве чи природні пологиЧим краще кесареве чи природні пологи

Відновлювальний процес для жіночого організму внаслідок природних пологів проходить набагато швидше, ніж після операції кесаревого розтину. Виявляється менше ускладнень. Відповідно скорочується час перебування породіллі в умовах стаціонару.16 березня. 2018р. У

Splice як користуватися програмою на айфоніSplice як користуватися програмою на айфоні

Як активувати Splice? Переконайтеся, що на вашому пристрої встановлено програму Splice для Android. Після запуску перейдіть на екран програми та натисніть кнопку «+». Потім ви можете дати вашому проекту ім'я,