Як швидко та смачно згасити гриби

Як правильно та смачно посмажити гриби?

Як смажити гриби Насипаєте підготовлені гриби і смажте, не зменшуючи вогонь і часто помішуючи, поки на грибах не з'явиться рум'яна скоринка. Тепер можна додати олію та прянощі, у тому числі сіль. Їстівні лісові гриби краще навпаки смажити в олії, і не скупитися.

Як правильно готувати гриби?

Під час варіння свіжих грибів рекомендуємо покласти у воду почищену цибулину, якщо вона посиніє, отже, в каструлі є отруйний гриб. Будь-які гриби варять не більше 20 хвилин після закипання. Грузді та сироїжки варять 5 хвилин, маслюки – 7 хвилин, білі та подосиновики – 10 хвилин. Зморшки варять у підсоленій воді 15 хвилин.

Related Post

Як зробити кисті з мастикиЯк зробити кисті з мастики

Як вирізати фігурки з мастики? Ставимо плунжер на розкочений пласт і спочатку натискаємо пресик. Чим сильніше натиснете, тим чіткішим буде відбиток. Але не перестарайтеся, щоб не продавити пласт мастики наскрізь.