Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.
Як швидко розморозити великий шматок м'яса?
Однак якщо тобі потрібно швидко розморозити м'ясо, найкраще використовувати мікрохвильову піч або миску з холодною водою. Щоб розморозити м'ясо в холодильнику, дістань його з морозильної камери та залиш у холодильнику не менше ніж на вісім годин.
Як швидко розморозити м'ясо за 5 хвилин?
Отже, щоб швидко розморозити крижаний стейк, потрібно в одну каструлю покласти м'ясо, але в неї зверху поставити другу каструлю. У верхню каструлю (та без м'яса) налийте теплої води. Через 5-10 хвилин м'ясо помітно розмерзне.