Швидкий спосіб нарізування тіста для локшини. Треба тісто для локшини розкотити діаметром, щоб помістилося в мікрохвильову піч і викласти на блюдо, виставити час 1 хвилина, після чекаємо коли охолоне і нарізаємо. Можна відразу багато шарів різати. Виходить дуже швидко. Раніше коли не знала, доводилося чекати, коли підсохне. 2018 р.
Як тонко розкотити тісто для локшини?
Як тонко нарізати локшину Щоб локшина вийшла смачною, тісто треба тонко розкотити на присипаній борошном поверхні. Воно має бути напівпрозорим, але не рватися. Після цього пласт слід згорнути в не надто щільний рулон і нарізати тонкими смужками. Чим гостріший ніж, тим простіше працювати з тестом.
Яким ножем різати локшину?
Ідеально нарізати локшину можна звичайним кухонним ножем. Ніж має бути тонким і обов'язково гострим.