Як зробити м'ясо м'яким та соковитим при жарінні?
Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.
Як зробити м'ясо м'якшим і соковитішим?
Щоб м'ясо виходило ніжним та соковитим, потрібно попередити витікання з нього соку під час обсмажування. Найкраще це зробити або за допомогою панування, або запечатавши м'ясо на сильному вогні.. Панують м'ясо безпосередньо перед тим, як розпочати обсмажування. Як панування підійдуть борошно, сухарі, яйце або їх поєднання.