Як швидко приготувати грудку курки

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

Скільки варити грудку, щоб була соковитою?

Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

Related Post

Що краще сушка для рушників або тепла підлогаЩо краще сушка для рушників або тепла підлога

Порівняно з традиційними сушки для рушників тепла стіна у ванній не займає корисного простору. До того ж, при досить великій площі вона може виконувати функцію опалення та сушіння для рушників,

Як правильно встановити зчеплення на класиціЯк правильно встановити зчеплення на класиці

Якою стороною ставити диск зчеплення ваз? 0:00Рекомендований кліп · 32 сек.Якою стороною ставити диск зчеплення ВАЗ – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу Що буде, якщо встановити диск зчеплення не тією