Як швидко посолити червону рибу сьомга

Скільки потрібно часу, щоб засолити червону рибу?

12 годин Процес посолу займає мінімум 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.

Скільки часу потрібно, щоб засолити рибу?

Дрібна риба просолюється в розсолі, під гнітом у прохолодному місці, за 2-3 дні, для більшої необхідно 6-8 днів. Після засолення перед сушінням або в'яленням рибу промивають і вимочують у воді для видалення надлишків солі: вимочування триває стільки годин, скільки днів солили рибу.

Related Post

Що краще біфідумбактерін у таблетках чи порошокЩо краще біфідумбактерін у таблетках чи порошок

В якому вигляді краще приймати Біфідумбактерін? Біфідумбактерін випускається у вигляді ліофілізату, З якого готують розчин для прийому внутрішньо, і застосовують за 20-30 хвилин до їжі, по 1 флакону 2-3 рази

Лібексин або коделак бронхо що кращеЛібексин або коделак бронхо що краще

Який кашель лікує Коделак Бронхо? КОДЕЛАК® БРОНХО – комплексний підхід до лікування вологого кашлю у дітей з 12 років та дорослих. Чим можна замінити Коделак Бронхо? Інформація про групові та