Як швидко посмажити коржики на сковороді

У чому узбеки печуть коржики?

тандир нан, наабай нан, узб. tandir non, уйг. تونۇر نان, tonur nan, тонур нан, туркм. tamdyr çörek, tamdyr nan) — традиційний хліб середньоазіатських народів (казахів, киргизів, узбеків, уйгурів, таджиків та туркменів) у вигляді коржика, що готується в традиційній печі. тандирі.

Чому Коржики виходять жорсткими?

Багато борошна та мало води. Якщо тісто «забите» мукою, то й випічка буде твердою. Яйця. Велика кількість яєць у тесті знищує пишність і робить його твердим.

Related Post

Як зробити, щоб лак потріскавсяЯк зробити, щоб лак потріскався

Чому тріскається лак при нанесенні? Причини: велика товщина нанесеного шару, наприклад, у разі кислотно-затверділих лаків; у двокомпонентний лак додано надто багато затверджувача. Шар, що потріскався, кислотного лаку можна тільки повністю