Як сама зробити філе

Скільки запікати філе сома?

Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рибку переносимо в пакет для запікання і відправляємо в холодильник на 20 хвилин, щоб сом встиг промаринуватися. Після цього рибу необхідно запекти протягом 20-30 хвилин. Готовність визначається золотистою скоринці, що утворюється зверху.

Як правильно обробляти рибу?

Почніть обробку риби з довгого розрізу вздовж хребта у напрямку від голови до хвоста. Це дозволить отримати щільне та акуратне філе. Слідкуйте за тим, щоб ніж йшов безпосередньо над кістками хребта, але не різав їх. Потім підріжте м'ясо ножем навколо голови, якщо ви її не видалили.

Related Post

Як можна підключити відеореєстратор без прикурювачаЯк можна підключити відеореєстратор без прикурювача

Зафіксуйте пристрій на лобовому склі та підключіть кабель живлення до нього. Прокладіть провід під обшивкою салону до замку запалювання. Знайдіть плюсову клему за допомогою тестера і прикріпіть провід від кабелю