Як розрахувати кількість продуктів на одну особу?

Щоб почуватися ситим, людині в середньому потрібно 250 г їжі кожні 3-4 години. З урахуванням того, що апетити у всіх різні, і щоб уникнути несподіваного дефіциту частування, можна округлити розрахунок до 100 г їжі на людини в годину.

Орієнтир для урочистого банкету:

  1. 350-400 г готових страв людини для святкування від 1 до 2-х годин;
  2. 550-600 г у середньому потрібно для 1 гостя на заході від 2 до 4 години;
  3. 800-1200 г на людини для випускного чи ювілею;
  4. для весілля беруть не менше 1500 г блюд з урахуванням ваги торта.

22 жовтня 2021

Салатів має бути у сумі близько 150 г на людини. Після холодних закусок подаються гарячі страви: відбивні, котлети, печена риба, шашлики, стейки, жульєни, м'ясні рулети та інші делікатеси. Цю їжу готують із розрахунку 200 г на одного гостя. Крім їжі, на весіллі присутні алкогольні та безалкогольні напої.

Related Post

Як розрахувати страхові внески від заробітної плати?Як розрахувати страхові внески від заробітної плати?

У 2022 року страхові внески потрібно розраховувати за колишнім алгоритмом, але враховуючи новий МРОТ.Ставку 15% розподілено так: внески на ОПС – 10% (як із виплат у межах граничної величини, і

Загін або коліматор на нарізному що кращеЗагін або коліматор на нарізному що краще

На якій відстані ефективний приціл коліматора? Коліматорний найкраще підходить для стрілянини на невеликих дистанціях. до 100 метрів. Добре такі приціли підходять для гладкоствольної зброї, причому, для цього найбільше підходять найбільш