Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім розжарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи бортики, маслом і розжарити на плиті або в духовці приблизно годину.Feb 18, 2016
Щоб запобігти прилипання млинців до сковорідки… просто прожаріть її з сіллю: перед випіканням млинців на сковороду насипати сіль, прогріти сковороду із сіллю, потім протерти за допомогою паперової серветки, і все!
Сковороду нагору дном поміщають у духовку і ставлять її на розігрів до 180-200 градусів, прожаривши її протягом 20 хвилин, витягують, остуджують. Потім охолоджений до природного посуд змащують маслом по всій поверхні і ставлять у розпечену духовку на 20-30 хвилин.
Спочатку повністю зніміть упаковку з виробу та вимийте їх м'якою губкою з рідким миючим засобом у теплій воді, висушіть. Після цього невеликою кількістю олії протріть поверхню антипригарного покриття. Виріб готовий до використання!