1) промити під проточною водою; 2) покласти в чашу з чистою теплою водою на 5-30 хвилин в залежності від стану плода: чим він пильніший і сухіший, тим довше вимочувати.7 Грудня. 2017 р.
Як правильно обробляти сухофрукти перед вживанням?
Правильний спосіб підготовки цього сухофрукта виглядатиме так: плоди замочуються у воді кімнатної температури приблизно півгодини, а потім ретельно промиваються під краном. Після цього їх можна сміливо їсти або використовувати у кулінарії.
Чи потрібно мити сухофрукти перед вживанням?
Перед тим, як вжити сухофруктирекомендуємо їх промити! У процесі миття є етап, на якому вони вберуть воду, тим самим, в процесі перетравлення, сухофрукти не будуть "забирати" воду з організму.Похожі