Як приготувати соковите м'ясо на сковороді?
Щоб м'ясо було соковитим всередині важливо відразу запечатати всі його соки. Для цього викладіть свинину на гарячу сковороду і на вогні трохи вище середнього доведіть до рум'яної скоринки з одного боку. Не перевертайте, поки м'ясо не підрум'яниться. Після цього акуратно переверніть і повторіть процес.
Як варити свинину щоб вона була м'якою та соковитою?
Якщо ви варите не цілісний шматок м'якоті, а свинину на кістки, час варіння рекомендується збільшити ще на півгодини на кілограм м'яса. Свинячі реберця варяться швидше. Час варіння можна скоротити на 10-15 хвилин. Шматки з прожилками та салом рекомендується варити півтори години на кілограм продукту.