Як приготувати печінку в рукаві?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінка. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.

Як варити яловичу печінку на плиті Покладіть печінку та варіть її на повільному або середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності.

Related Post

Як зняти гострий біль у коліні загострення артрозуЯк зняти гострий біль у коліні загострення артрозу

Зняти біль під час артрозу суглоба вдома можна аналгетиками та нестероїдними засобами. Найз швидко усуває болючі відчуття, набряк, не заважає відновленню хряща. Послаблює артралгію мазь Кетопрофен, таблетки Диклопентилу, Ібупрофен. Знижує