Як приготувати кабачки з куркою?

Як смачно підсмажити кабачки?

Кабачки наріжте невеликими шматочками, трохи посоліть і залиште на 10-15 хвилин|мінути|. Після цього промокніть паперовими рушниками і обваляйте в борошні. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте кабачки до золотистої скоринки, приблизно за 2-3 хвилини з кожного боку.

Скільки готувати кабачки?

Середні кубики молодих кабачків варяться близько 15 хвилин на пару та 10 хвилин у воді. Кільця та півкільця молодих овочів будуть готові приблизно через 20–25 хвилин варіння на пару та через 15–20 хвилин у воді. Але краще перевіряти готовність, протикаючи овочі ножем чи вилкою. Вони мають стати м'якими і легко проколюватися.

Related Post

Що краще мазати пролежніЩо краще мазати пролежні

Найперший засіб проти пролежнів – дезінфікуючі препарати, наприклад, Хлоргексидин. Цим антисептичним розчином потрібно промивати рани кілька разів на день, бажано після кожного сечовипускання чи спорожнення кишечника. Після такої первинної обробки

Як правильно користуватися міноксидиломЯк правильно користуватися міноксидилом

Міноксидил повинен наноситися на чисту і висушену ділянку шкіри, чи то на голові, чи на бороді. Його необхідно застосовувати двічі на день на регулярній основі. Легкими рухами він втирається на