Нарізати рибу потрібно тримаючи ніж під кутом 40 градусів, починаючи рух з далекого кінця філе і ведучи ніж у напрямку до себе. З реберної частини риби вийдуть скибочки "в смужку", а зі спинної – "в ялинку". Роли з такими шматочками будуть особливо апетитними та красивими.7 сент. 2017р.
Як гарно нарізати сьомгу?
2:50Рекомендований кліп · 52 сек.ЯК КРАСИВО НАРІЗАТИ ЧЕРВОНУ РИБУ – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується
Як правильно порізати червону рибу на бутерброди?
Нахиляємо ножа під кутом 45 градусів і робимо перший різ – плавним довгим рухом зрізаємо перший кутовий шматочок, який не йде в нарізку. Далі починаємо тонко, скибочку за скибочкою, нарізати рибу для подачі. Шматочки мають бути тонкими, але в міру.