Як правильно зробити морозиво

Як виготовляють морозиво склад?

За ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозива, є молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво з молока не додається. Це визначено у технічному регламенті Митного союзу.

Що має входити до складу морозива?

Основу рецепту морозива складають молоко чи вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори, тобто ці інгредієнти мають бути зазначені у складі – так йдеться у ГОСТі 31457-2012, і ця інформація має бути зазначена на етикетці.

Related Post

Як зняти задню ручку дверей ладу пріораЯк зняти задню ручку дверей ладу пріора

Як зняти ручку задніх дверей Пріора? Розбір §1: Як зняти ручку склопідйомника Такий вигляд ручка в зборі. Щоб її зняти, необхідно вставити тонку викрутку у вказаному місці. Дещо відводимо викрутку