Як правильно зробити круасани зі згущеним молоком

Як зробити так, щоб круасани не впали?

Загорніть його в харчову плівку та відправте в морозилку на 30 хвилин. Це потрібно, щоб температури масла і тіста зрівнялися і вони стали єдиним цілим. Плюс нам потрібно, щоб тісто було трохи підмороженим, але не замороженим у мотлох: воно має зберігати пружність.

Чи потрібно змащувати круасани перед випіканням?

Перед випіканням круасани змастити сумішшю з яйця та води (20 мл води на 1 яйце), так змащувати простіше ніж чистим яйцем. Змащувати круасани треба дуже акуратно, легенько пензликом, і тільки по лініях закрутки, не впоперек, інакше структура круасану порушиться, шари з'їдуть один щодо одного.

Related Post

Як самому підключити камеру до комп'ютераЯк самому підключити камеру до комп'ютера

Як просто увімкнути камеру на комп'ютері? Щоб відкрити веб-камеру або камеру, виберіть Почніть, а потім виберіть Камера у списку програм.. Якщо у вас кілька камер, ви можете перемикатися між ними,