Як правильно згасити овочі з м'ясом

Скільки часу треба гасити овочі?

Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля – ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього 5 хвилин.

Як гасити м'ясо?

Вода має покривати м'ясо на 2 пальці. Воду можна додати одразу гарячу. Доводимо воду до кипіння і гасимо м'ясо під кришкою на мінімальному вогні протягом 1,5-2 годин. Через годину після початку гасіння підливу краще спробувати на смак і при необхідності додати сіль або перець.

Related Post

Як зняти чатЯк зняти чат

У чому різниця між очистити та видалити чат? Видалення повідомлень WhatsApp означає їхнє повне видалення з журналу WhatsApp. А чищення чатів WhatsApp означає, що ви видаляєте їх тільки зі свого