Як правильно збивати крем із сметани

Як добре збити сметану?

Якщо ви використовуєте міксер, тривалість збивання повинна бути не більше 5-7 хвилин, щоб уникнути перетворення продукту на олію. Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об'ємі та стала густішою. Потім поступово всипайте цукор і збивайте до тих пір, поки не зникнуть крупинки..

Як збити сметану до піни?

1У каструлю влити сметану, всипати цукровий пісок, поставити каструлю на лід або холодну воду і збивати сметану з цукром до утворення густої піни. 2Готовність сметани визначається збільшенням її обсягу у 2–2,5 рази. Для смаку до сметани можна додати ванілін. Збиту сметану відразу подавати до столу.

Related Post

Як підключити бездротові навушники earphones до айфонуЯк підключити бездротові навушники earphones до айфону

Що робити, якщо айфон не бачить бездротові навушники? Переконайтеся, що аксесуар Bluetooth та пристрій iOS або iPadOS знаходяться недалеко. Вимкніть і знову увімкніть аксесуар Bluetooth. Переконайтеся, що аксесуар Bluetooth увімкнено

Як зняти скло на гумці відеоЯк зняти скло на гумці відео

Як зняти скло? Як зняти заднє скло? Поставте автомобіль на рівне місце, підніміть гальмо стоянки. Зніміть накладки задніх стійок. Від'єднайте дроти від нагрівальних елементів скла. Зніміть окантовку скло. Зніміть кришку