Як правильно збити тісто на бісквіт

Як правильно збити яйця із цукром для бісквіту?

Спочатку збиваємо яйця на невеликій швидкості, поступово її збільшуємо. Після того, як обсяг яєць збільшився, починаємо підсипати цукор у кілька прийомів, і продовжуємо збивати масу міксером. Внаслідок збивання яєць із цукром маса побіліє, стане пишною та легкою, обсяг її збільшиться у 5-6 разів.

Скільки часу потрібно збивати яйця для бісквіту?

Час збивання яєць ручним міксером, швидше за все, буде не менше 15-30 хвилин, часом і більше, якщо міксер дуже слабкий. А планетарним міксером можна збити яйця за 10-15 хвилин.

Related Post

Як підключити газовий котел баксі 24Як підключити газовий котел баксі 24

Як підключити газовий котел? До газопроводу підключати котел самостійно заборонено. Самостійно можна підключити котел до електромережі. Потім потрібно запросити контролерів газової служби, які перевірять правильність встановлення, підключать агрегат до газу,

Що хорошого від професійного навчанняЩо хорошого від професійного навчання

У чому переваги професійного навчання? Головна перевага професійної освіти – суттєва економія часу. Такий формат навчання дозволяє швидко пройти програму старших класів та почати освоювати професію без вступу до вузу.