Як збити молоко за допомогою віночка Така пінка дуже нестійка, тому приготуйте каву і остудіть її до заздалегідь прийнятної температури. Молоко нагрійте у посуді із високими бортиками. Нахиліть ємність під кутом 45° і швидко збивайте віночком до появи піни. Цю піну відразу вливайте у каву.11 серп. 2022 р.
Як правильно збити молоко для латте арту?
Перед тим, як зробити латте арт, доведеться потренуватися в мистецтві збивання молока. Для отримання густої молочної піни необхідно взяти охолоджене приблизно до +4 ° С молоко середньої жирності (близько 3%). Збивати його можна прямо в пінчері за допомогою парового крана., який є практично у кожній кавомашині.
Як правильно збити піну для капучіно?
Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.