Як правильно збити білки в піну

Починайте збивати білки на мінімальній швидкості, поки вони не перетворяться на легку рідку піну. У легку піну додайте дрібку солі або пару крапель лимонного соку – тоді білки зіб'ються краще. Перемкніть блендер на середню швидкість та збивайте білки до м'яких піків.23 серп. 2022р.

Що потрібно зробити щоб добре збилися білки?

Білки збиватимуться краще, якщо додати до них щіпку дрібної солі. Маса має стати білою та щільною. 7. Тільки після того, як ви збили білки до пишноти, можна додавати цукор.

Скільки потрібно збивати білки до густої піни?

Увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте білки 1-2 хвилинибільше двох хвилин на це не піде (при збиванні двох білків). Маса має стати білою, щільною, коли виймаєте насадки – залишаються чіткі сліди. Якщо дати їй постояти, вона трохи посяде, але робити цього не треба (хоча завжди можна знову збити).

Related Post

Як зробити складаний якір своїмиЯк зробити складаний якір своїми

Що можна використати замість якоря? 10 найчастіше використовуваних предметів побуту для "парковки" на воді: Млинці від штанги (часто використовують 2.5, 5 та 10 кг) Каністра заповнена цементом (можна до ручки