М'ясо потрібно досить щільно загорнути в папір і помістити у холодильник. У пергаменті м'ясо не задихнеться та збереже свіжість довше. Таке м'ясо може зберігатися у холодильнику до трьох днів. Термін зберігання можна продовжити, відокремивши м'ясо від кістки – без кісток м'ясо може зберігатися на день-два довше.
Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна, можливо зберігати на полиці холодильника трохи більше 2 днів.
Термін зберігання охолодженого мармурового м'яса – 2 дні після відкриття вакуумної упаковки. Зберігайте яловичину в холодильникукраще на окремій полиці. Ідеальна температура для збереження яловичини – 0 +2 °C.
Оптимальний варіант – помістити шматок м'яса у спеціальний контейнер або каструлю, та закрити кришкою. Такий спосіб зберігання збереже свіжість продукту. Фахівці рекомендують зберігати м'ясо дорослої тварини в холодильнику не більше двох днів, якщо йдеться про м'ясо молодняку – не більше за добу.