Як правильно зберігати домашню випічку?

Якщо в кексі немає додавань у вигляді свіжих фруктів або ягід, його можна зберігати при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері або загорнутому в плівку або пакет. Така випічка спокійно зберігається близько тижня.

Для того, щоб дріжджова випічка довго залишалася свіжою, слід використовувати борошно вищого ґатунку – воно містить велику кількість клейковини; Довше не черствіти допомагає випічці вершкове масло у складі тіста.

При взаємодії із киснем булочки швидше втрачають свою свіжість. Тому випічку, що остигнула до кінця, необхідно загорнути в харчову плівку, фольгу або помістити в поліетиленовий кульок. Зазвичай цей виріб стоїть на кухонному столі.

На закінчення варто відзначити, що середній термін зберігання хлібобулочних виробів в упаковці становить 24-36 годин. Але коли у складі консерванти, то можливо 14-30 днів.

Related Post

Проткнула палець ножем що робитиПроткнула палець ножем що робити

Промокнути поріз чистим бинтом або ватою, щоб забрати вологу. Краї рани обробити йодом, зеленкою, ні в якому разі не допускаючи, щоб засіб потрапляв на пошкоджену тканину. Зверху зробити стерильну пов'язку.

Як правильно вибрати ґрунт для орхідеїЯк правильно вибрати ґрунт для орхідеї

Який ґрунт найкраще підходить для орхідей? У природних умовах орхідеї найчастіше живуть на стовбурах дерев, пнях, повалених гілках, тому ідеальним для них буде легкий, пухкий грунт з високими повітро- та