Якщо в кексі немає додавань у вигляді свіжих фруктів або ягід, його можна зберігати при кімнатній температурі в щільно закритому контейнері або загорнутому в плівку або пакет. Така випічка спокійно зберігається близько тижня.
Для того, щоб дріжджова випічка довго залишалася свіжою, слід використовувати борошно вищого ґатунку – воно містить велику кількість клейковини; Довше не черствіти допомагає випічці вершкове масло у складі тіста.
При взаємодії із киснем булочки швидше втрачають свою свіжість. Тому випічку, що остигнула до кінця, необхідно загорнути в харчову плівку, фольгу або помістити в поліетиленовий кульок. Зазвичай цей виріб стоїть на кухонному столі.
На закінчення варто відзначити, що середній термін зберігання хлібобулочних виробів в упаковці становить 24-36 годин. Але коли у складі консерванти, то можливо 14-30 днів.