Як правильно засолити горбушу для холодного копчення?

Візьмемо воду (бажано близько 10 градусів), виливаємо в ємність 2,5 літра води, додаємо 0,5 кг солі великого помелу (не йодовану! інакше риба набуде смаку йоду). Ретельно розмішуємо до максимального розчинення солі. Підготовлена ​​риба (розморожена, оброблена, промита) викладається у цебро.

Розморожену горбушу потрібно натерти сумішшю солі та перцю, і в такому стані залишити на кілька годин. За цей час риба помірно просолиться всередині та стане трохи мокрою. Якщо води виділилося дуже багато, то горбушу потрібно трохи підсушити, підвісивши її за хвіст над тазом.

Коптити підсохлу рибу холодним способом копчення Необхідно близько 24 годин при температурі трохи більше 30 градусів.

Related Post

Закидушка як правильно зробити зі спінінгаЗакидушка як правильно зробити зі спінінга

Чи можна використовувати спінінг як донку? Так. Саме просте вудилище спінінга і до цього дня з успіхом застосовується при донному вженні. Якщо рибалок зазнає певних фінансових труднощів, або не готовий

Кар'єрний або річковий пісок, що кращеКар'єрний або річковий пісок, що краще

Час підбити підсумки Якщо потрібно багато піску для відсипання чи вирівнювання, то краще не переплачувати та взяти кар'єрний пісок. Пісок для штукатурки краще брати чистий кар'єрний (сіяний чи митий) чи