Як правильно засмажити стейк з яловичини

Як правильно засмажити стейк з яловичини?

Для приготування стейку з яловичини. обсмажте м'ясо по 5 хвилин із кожної сторони при температурі 190–200 °С. Дайте страві відпочити під кришкою протягом 8 хвилин. Якщо ж хочете варіант Well Done, доведіть смажені шматки в духовці. Перевіряйте рівень прогрівання всередині м'яса за допомогою кулінарної термоголки.

Скільки часу смажити стейк з яловичини на сковороді?

Час смаження залежить тільки від вашого особистого смаку та уподобань. Якщо ви любите добре просмажені м'ясні страви, то залиште шматок смажитися по п'ятнадцять хвилин з обох боків.. Якщо ж ви хочете скуштувати стейк із яловичини з кров'ю, то достатньо буде і по три-чотири хвилини з кожного боку.

Related Post

Що потрібно робити при інсультахЩо потрібно робити при інсультах

Оцініть загальний стан хворого: свідомість, дихання, серцебиття, тиск. Визначте явні ознаки інсульту: односторонній параліч руки та ноги, перекошене обличчя, порушення мови, відсутність свідомості, судоми. Викличте швидку допомогу за телефоном 103!

Як стати справжньою людиною павукомЯк стати справжньою людиною павуком

Чи можна стати Людиною-Павуком у реальному житті? Британські вчені розчарували мільйони хлопчаків по всьому світу новиною про те, що існування Людини-павука (Spider-man) у реальному житті неможливе. Результати їхнього дослідження опубліковані