Як правильно засмажити стейк з яловичини?
Для приготування стейку з яловичини. обсмажте м'ясо по 5 хвилин із кожної сторони при температурі 190–200 °С. Дайте страві відпочити під кришкою протягом 8 хвилин. Якщо ж хочете варіант Well Done, доведіть смажені шматки в духовці. Перевіряйте рівень прогрівання всередині м'яса за допомогою кулінарної термоголки.
Скільки часу смажити стейк з яловичини на сковороді?
Час смаження залежить тільки від вашого особистого смаку та уподобань. Якщо ви любите добре просмажені м'ясні страви, то залиште шматок смажитися по п'ятнадцять хвилин з обох боків.. Якщо ж ви хочете скуштувати стейк із яловичини з кров'ю, то достатньо буде і по три-чотири хвилини з кожного боку.