Як правильно запекти гарбуз у печі

Як правильно запекти в духовці гарбуз?

Як запекти гарбуз зі шкіркою Випікати близько години за 200 °С. Якщо у тебе великий гарбуз, наріж його шматочками, посип цукром або корицею і поклади у форму шкіркою вниз. Випікай приблизно 40 хв. при 180 °С. Шматочки гарбуза, запечені зі шкіркою, добре тримають форму і не розпадаються.

Який гарбуз краще запікати у духовці?

Мускатні гарбузи найсолодші, тому вони ідеальні для запікання та десертів. Також у них особливо багато вітамінів-каротиноїдів. Загалом, кращий гарбуз, на думку багатьох, якби не одне «але»: мускатні сорти зберігаються менше за інших, і чим довше вони лежать – тим менше в них залишається солодощі та вітаміни.

Related Post

Як швидко збити олію зі згущеним молокомЯк швидко збити олію зі згущеним молоком

Скільки часу збивати вершкове масло для крему? Збиваємо м'яке вершкове масло на високих оборотах міксером, щоб воно стало пухнастим. Приблизно хвилини 2-3. Чому не виходить крем зі згущеного молока та

Soundmax телевізор як підключити телефонSoundmax телевізор як підключити телефон

Як підключити телефон до телевізора вручну? Що робити Відкрийте ТВ налаштування мережі та увімкніть функцію Wi-Fi Direct. На смартфоні перейдіть до «Параметри» → «Бездротові мережі» → Wi-Fi → Wi-Fi Direct.