Як правильно заморозити свіжі лисички?

Свіжі гриби заморожують у різний спосіб. Можна, можливо розкласти лисички на піддоні в один шар і поставити в морозилку на 16-18 годин, а потім розподілити по чистих і сухих пакетах або контейнерах. Можна відразу помістити гриби в зип-пакети і випустити все повітря.

Допомогти уникнути гіркоти може і заморозка заздалегідь відварених лисичок. Покладіть гриби у велику емальовану каструлю і залийте холодною водою. Поставте її на вогонь та доведіть до кипіння на сильному вогні. Не забудьте зняти шумівкою піну, що утворилася, і посолити.

для супу – 15-20 хвилин; перед маринуванням – 20-25 хвилин; перед заморожуванням — 15–20 хвилин; перед гарячої – 5-10 хвилин (хоча лисички відварюють рідко).

Не можна смажити без варіння У цьому випадку гриби точно горітимуть. Залишать неприємний присмак також лисички, що виросли біля траси і поблизу хвойних рослин. Попередньо відварити краще та куплені заморожені гриби, тому що ви точно не знаєте, де вони зібрані і чи правильно оброблені перед заморожуванням.

Related Post

Як правильно прийняти співробітників на роботуЯк правильно прийняти співробітників на роботу

Як правильно оформити прийом на роботу нового працівника? Отримати заяву від працівника (шаблон заяви про прийомі працювати). Оформити та підписати трудовий договір. Під час укладання договору спирайтеся на статтю 57