Як правильно замочити кролика перед приготуванням

М'ясо молодого кролика можна, можливо замочити у сироватці чи воді. Якщо ви відчуваєте неприємний запах м'яса, у воду для вимочування необхідно додати яблучний або винний оцет у співвідношенні 1 чайна ложка оцту на літр води. Можна вимочувати м'ясо у молоці. Як правило, вимочують його не менше ніж 6 годин.

Чи потрібно замочувати м'ясо кролика перед приготуванням?

Тушку кролика треба вимочити в маринаді – м'ясо буде соковитим та ніжним. Найпопулярніший маринад для кролика готують за допомогою чорного перцю, паприки, часнику, лаврового листа, селери, запашного перцю, естрагону, моркви, солі, оцту та вина.

Скільки потрібно вимочувати м'ясо кролика?

Час вимочування – від 1 до 3 годин. У воду можна додати трохи оцту (винного чи яблучного), але це необов'язково. Вода робить кроляче м'ясо менш жорстким та зменшує специфічний запах, а це вже чимало. Якщо можна, покладіть тушку кролика в проточну воду.

Related Post

Як зняти екран айфон 5seЯк зняти екран айфон 5se

Щоб замінити дисплей на iPhone SE, дотримуйтесь посібника нижче: Відкрутіть гвинти біля гнізда зарядки та відчепіть дисплейний модуль. Витягніть шлейф кнопки HOME. Відкиньте дисплей вгору, відчепіть шлейфи акумулятора, фронтальної камери,

Як правильно посадити тюльпани восени у відкритийЯк правильно посадити тюльпани восени у відкритий

Як садити тюльпани восени у відкритий? Якщо ви вже намітили, коли висаджувати тюльпани восени підготуйте цибулини. Відберіть здорові та не менше півгодини, а краще 2 години протримайте їх цілком у