Як правильно замаринувати печінку для смаження

Як зробити, щоб печінка була м'якою при жарінні?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Як правильно замочити печінку?

Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити. Можна звичайним паперовим рушником.

Related Post

Gs b626l як підключитиGs b626l як підключити

Як підключити приймач клієнта? Підключення за допомогою кабелю Ethernet. 1. З'єднайте приймач-клієнт та приймач-сервер між собою кабелем Ethernet. 2. Усі налаштування виконуються в меню приймача-клієнта, додатково налаштовувати приймач-сервер не потрібно.

Як зробити гарну клумбу з однорічниківЯк зробити гарну клумбу з однорічників

Як правильно зробити клумбу, щоб не росла трава? Для їх укладання треба вирити канавку шириною з цеглу, глибиною зі багнет лопати, прокласти лутрасилом і засипати піском. Так вона не заростатиме