Як правильно забивати худобу?

Забій худоби на бійнях проводиться поетапно:

  1. Жолобами тварин відправляють на завод. …
  2. Для забою використовують пістолет із металевим стрижнем. …
  3. Панель стійла відчиняють, і тварину підвішують на гак за задні ноги.
  4. Гостро заточеним ножем перерізають трахею для знекровлення туші.

доцільно забивати після відгодівлі або нагулу, віці 11/2-2 років. Племінних тварин використовують для відтворення стада 5-10 років. Зростання тварин триває до 5 років, у деяких пізньостиглих порід до 6-7 років. Статева зрілість настає у телиць у 7-9 міс, у бугаїв у 6-8 міс.

Технологія забою великого рогатого худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.

Related Post

Як користуватися видальником кутикули рідкимЯк користуватися видальником кутикули рідким

На відсунуту шкіру нанесіть трохи засоби "Здорові нігті" і розподіліть його апельсиновою паличкою по всій поверхні, що видаляється. Зачекайте рівно 1 хвилину і видаліть зайві нарости паличкою. Після вимийте руки

Коптильня добра чи браво що кращеКоптильня добра чи браво що краще

Яка коптильня найкраща? Рейтинг коптильонів гарячого копчення Фото товару Назва товару Рейтинг / Середня ціна Коптильня Вільховий дим Профі 500*300*300 9690 руб. Коптильня Вільховий дим Фортуна 500*200*200 10090 руб. Коптильні

Як увімкнути оновити віндовс 10 якщо відключив оновленняЯк увімкнути оновити віндовс 10 якщо відключив оновлення

Клацаємо по папці «Центр Оновлення Windows». У правій частині вікна знаходимо параметр «Налаштування автоматичного оновлення». Натискаємо по ньому мишкою двічі. Далі в новому вікні встановлюємо перемикач у положення "Включено". 24