На поверхні квашеної капусти під час бродіння з'являтиметься піна. Її треба знімати! Одна з ознак готовності квашеної капусти: піна більше не утворюється, а розсіл став прозорим.21 жовт. 2020р.
Скільки має Кваситься квашена капуста?
На третій день капуста має пустити піну – це означає, що можна відправити її в холодильник. Через два дні капусту можна, в принципі, їсти, а через два дні вона повністю готова. Разом неквапливий процес квашення займає днів п'ять – тиждень. Можна заправляти олією, додавати журавлину і їсти.
Скільки в часі повинна бродити капуста?
Весь час, поки триває бродіння (приблизно 10—15 днів), капуста повинна бути покрита розсолом. Якщо його мало, додайте свіжоприготовленого 3-4-відсоткового сольового розчину.