Як правильно визначити готовність квашеної капусти

На поверхні квашеної капусти під час бродіння з'являтиметься піна. Її треба знімати! Одна з ознак готовності квашеної капусти: піна більше не утворюється, а розсіл став прозорим.21 жовт. 2020р.

Скільки має Кваситься квашена капуста?

На третій день капуста має пустити піну – це означає, що можна відправити її в холодильник. Через два дні капусту можна, в принципі, їсти, а через два дні вона повністю готова. Разом неквапливий процес квашення займає днів п'ять – тиждень. Можна заправляти олією, додавати журавлину і їсти.

Скільки в часі повинна бродити капуста?

Весь час, поки триває бродіння (приблизно 10—15 днів), капуста повинна бути покрита розсолом. Якщо його мало, додайте свіжоприготовленого 3-4-відсоткового сольового розчину.

Related Post

Що краще ліпити із полімерної глиниЩо краще ліпити із полімерної глини

Цей матеріал застосовують для ліплення різних виробів: біжутерії, ляльок, сувенірів, композицій із квітів і т. п. Перш ніж розбиратися, як зліпити з полімерної глини будь-який предмет декору, потрібно вибрати відповідний