Як правильно викласти вітрину з ковбасою

Як правильно розкласти ковбасу у магазині?

Демонструйте зрізи ковбаси. Викладка ковбасних виробів передбачає наявність у продуктів діаметром понад 10 см прямого зрізу, а у вужчих екземплярів – під кутом 45°. Слідкуйте, щоб у кожному товарі були помітні цінники. Краще, якщо крім назви та вартості на них також буде вказано виробника.

Як правильно продавати ковбасні вироби?

При продажу ковбасних виробів та копченостей продавець на прохання покупця зобов'язаний нарізати товар тонкими скибочками. Нарізані скибочки укладаються на обгортковий папір за допомогою ножа чи вилки. Відпуск кулінарних виробів, напівфабрикатів (невпакованих), фаршу та жирів топлених провадиться за допомогою спеціальних лопаток.

Related Post

З чого роблять алікапсЗ чого роблять алікапс

Алікапс показаний дорослим чоловікам для підвищення адаптації організму до навантажень, у тому числі сексуальних. Рекомендується як біологічно активна добавка до їжі – додаткового джерела йохімбіну, цинку, вітамінів В1 (тіаміну гідрохлориду),

Новонароджений починає кашляти що робитиНовонароджений починає кашляти що робити

Чому 1 місячна дитина кашляє? Причини нежиті та кашлю респіраторні вірусні інфекції; бактеріальні інфекції та ускладнення: кашлюк, трахеїт, ларингіт, фарингіт, бронхіт; алергічна реакція; вроджені захворювання серця. Як відрізнити простудний кашель