Як правильно відварити рис на друге

Як правильно та смачно зварити рис?

Промитий Мал залийте холодною водою у пропорції 1: 1,5. У каструлю можна додати шматочок водоростей норі для смаку, але перед закипанням їх потрібно видалити. Мал вариться під кришкою: до закипання – на середньому вогні, після – на мінімальному близько 15 хвилин. Після цього потрібно зняти крупу з плити і дати їй постояти ще 15 хвилин.

Чи потрібно заважати рис після варіння?

Правила варіння Більше рис перемішувати не потрібно, інакше зерна зламаються, виділять крохмаль і рис злипнеться. Після того, як рис буде знятий з вогню, потрібно злити надлишки води, якщо вони є, і накрити кришкою рис.

Related Post

Як можна піти на службу за контрактомЯк можна піти на службу за контрактом

Для вступу на військову службу за контрактом необхідно звернутися до пункту відбору на військову службу за контрактом чи військкомат за місцем проживання. Заявку також можна подати на сайті служба по

Як довго можна пити вітамін із 1000мгЯк довго можна пити вітамін із 1000мг

Застосування Вітамін C При гострих респіраторних та інших інфекційних захворюваннях для дорослих рекомендується прийом по 1–2 таблетки (500–1000 мг) на добу (2 прийоми) протягом 7-10 днів.27 Грудня. 2022р. Як довго