Як правильно варити квасоляний суп рецепт

Як правильно варити квасолю для супу?

Квасолю промити, залити великою кількістю води та залишити на 8-12 годин для набухання. Зручно залити на ніч. Набрякла квасоля значно збільшується в обсязі і час варіння скорочується. Воду, в якій набухала квасоля, потрібно злити.

Що можна додати в квасоляний суп?

Під час варіння його смак можна збагатити, додавши цибулину, букет гарні, ароматні коріння – морква, петрушку, селера. Квасоляні супи часто варять з додаванням копченостей.

Related Post

Чим краще покривати пластикЧим краще покривати пластик

Найкраще підійде 1К автомобільний акриловий лак KU-9010, також можна використовувати універсальні акрилові KU-9002 та KU-9004 (глянсовий та матовий). Для надання глянцю та додаткового захисту можна покрити лаком матові акрилові емалі,

Як замаринувати цвітну капусту швидкого приготуванняЯк замаринувати цвітну капусту швидкого приготування

Скільки хвилин треба варити цвітну капусту перед смаженням? 15 хвилин Викладіть суцвіття капусти в киплячу воду. За бажання рідину можна посолити до смаку. Варіть капусту на середньому вогні 10-15 хвилин.

Як можна зробити приватизаціюЯк можна зробити приватизацію

Скільки коштує зробити приватизацію? Формально, приватизація вважається безкоштовною. Але це стосується лише того факту, що викуповувати квартиру у держави не потрібно. Однак при оформленні документів доведеться заплатити близько 2-4 тисяч