Підійдіть до клієнта з лівого боку і презентуйте йому пляшку під невеликим нахилом, щоб гостю було зручно прочитати етикетку і переконатися, що саме це вино він і замовляв; Розмістіть пляшку на допоміжному столику та зачистіть шийку від захисної плівки.Jul 9, 2014
Як правильно пити вино
- Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. …
- Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів. …
- Напівсолодке добре підкреслює смак різних десертів, фруктів та випічки. …
- Солодке вино подають із солодкими десертами, випічкою та фруктами.
Jan 30, 2018
Офіціанти наливають вино завжди правою рукою, тримаючи руку над етикеткою та підійшовши до відвідувача праворуч. Чарки та келихи не наливають догори, зазвичай залишають 2 см до краю. Принісши винозамовлене відвідувачем, офіціант повинен показати йому етикетку і після цього, отримавши дозвіл, відкоркувати пляшку.
Як дегустувати вино?
- Око Наповніть келих вином на чверть обсягу. …
- Ніс Принюхайтесь один раз, потім покрутіть вино у келиху і принюхайтеся знову. …
- Рот Слід зробити гарний ковток винащоб воно подіяло на всі смакові рецептори язика і начинки щік.