М'ясо наріжте тонкими шматочками. На сковороді розігрійте олію, додайте м'ясо, трохи обсмажте його та згасіть у власному соку близько 20 хвилин, накривши кришкою. Свіжу капусту добре промийте і нашаткуйте. Якщо ви використовуєте квашену капусту, спочатку переберіть її і поріжте на однакові шматочки.25 жовт. 2017р.
Яку приправу краще додавати у тушковану капусту?
Рецепт тушкованої капусти
- Перець чорний "Айдіго" – за смаком
- Рослинна олія – 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Суміш перців "Айдіго" – ½ ч. л.
- Копчений часник "Айдіго" – за смаком
- Сіль за смаком
- Олія – 5 ст. л.
- Хмелі-сунелі "Айдіго" – 0.5 ч.л
Як приготувати капусту до коричневого кольору?
Її потрібно починати обсмажувати окремо від засмаження. До капусти можна додати лавровий лист, запашний горошок. Потім до капусти необхідно додати засмажку та томатну пасту..