Як правильно тушкувати капусту з м'ясом

М'ясо наріжте тонкими шматочками. На сковороді розігрійте олію, додайте м'ясо, трохи обсмажте його та згасіть у власному соку близько 20 хвилин, накривши кришкою. Свіжу капусту добре промийте і нашаткуйте. Якщо ви використовуєте квашену капусту, спочатку переберіть її і поріжте на однакові шматочки.25 жовт. 2017р.

Яку приправу краще додавати у тушковану капусту?

Рецепт тушкованої капусти

  • Перець чорний "Айдіго" – за смаком
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців "Айдіго" – ½ ч. л.
  • Копчений часник "Айдіго" – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія – ​​5 ст. л.
  • Хмелі-сунелі "Айдіго" – 0.5 ч.л

Як приготувати капусту до коричневого кольору?

Її потрібно починати обсмажувати окремо від засмаження. До капусти можна додати лавровий лист, запашний горошок. Потім до капусти необхідно додати засмажку та томатну пасту..

Related Post

Як зробити шумний воблер безшумнимЯк зробити шумний воблер безшумним

Який воблер найбільш уловистий? YO-ZURI L-Minnow 66 Найуловистіший воблер на щуку ‒ це модель YO-ZURI L-Minnow 66що має спеціальну порожнину, де вільно переміщається вантаж. Під час проведення цей вантаж активно