Як правильно точити ножі бруском покрокове

Яким бруском точити кухонні ножі?

Для заточування в ідеалі необхідні три бруска: Крупнозернистий (від #400 до #1000) відновлює правильний кут, прибирає відколи. Середньозернистий (від #1000 до #3000) формує ріжучу кромку. Дрібнозернистий (від #3000 до #8000) використовують для полірування «чисто».

У якому напрямі точити ніж?

Завжди дотримуйтесь кута між лезом і каменем. Ефект заточування буде помітний приблизно після 5 повторень, коли на кромці з'являться задирки. Якщо ніж має велике лезо, подумки розділіть його на три частини. Напрямок заточування завжди має бути від кінчика до ручки.

Related Post

Як можна охарактеризувати чоловіка своїми словамиЯк можна охарактеризувати чоловіка своїми словами

Які компліменти потрібно казати чоловікові? Що сказати чоловіковіякщо він вам подобається, але не знає про це Ти такий милий. … Поруч із тобою мені дуже спокійно та комфортно. … Що

Аос відбілювач як користуватисяАос відбілювач як користуватися

Як правильно використовувати відбілювач? Розчиніть одну-дві столові ложки відбілювача у 5 літрах води. Залишіть одяг відмокати в розчині годину. Вперті або застарілі плями потрібно замочувати на ніч або занурити в